Kundomdömen



--------------------------------------------------------------

Datum: 2016-03-18 av Andreas
Betyg: 4 (1-5)
Källa: brabyggare.se
Tapetsering + målning av tak innan inflyttning! Jättenöjda med allt! Sällan man ser så fint tapetserade väggar helt utan synliga skarvar vilket vi hade som krav. Drog ut lite på slutförandet då man beställde för snålt med tapeter från start. Men de hade hela tiden tydlig kommunikation om detta!
MVH
Andreas


--------------------------------------------------------------

Datum: 2016-04-29 av Christer Sjölin
Betyg: 4 (1-5)
Källa: brabyggare.se
Husmålning! Väljer pga bra bemötande och överkomligt pris.
MVH
Christer Sjölin


--------------------------------------------------------------

Datum: 2015-11-09 av E. Andersson
Betyg: 4 (1-5)
Källa: brabyggare.se
Ommålning av 1plans villa! Tvättning och borttagning av lös färg innan målningen var mindre bra. Målningen av fasaden förutom några mindre åtkomliga ytor var ok. Överenskommen tidplan hölls. Viss språkförbistring uppstod ett par gånger men löstes.
MVH
E. Andersson


--------------------------------------------------------------

Datum: 2015-08-01
Seriöst och professionell firma som levererade på kronan enligt offert. Lätta att ha att göra med och mycket lyhörda samt flexibla. Vill verkligen rekommendera Uttran.
MVH
Nöjd villaägare i Åkersberga


--------------------------------------------------------------

Datum: 2015-06-01
Kanonarbete med tydligt åtagande och trevlig personal. Allt i tid och inom offererat pris. Kunde inte vara mer nöjd!
MVH
Mats Larson -IT-Chef


--------------------------------------------------------------

Datum: 2015-01-23
Vi är som vanligt mycket nöjda med utfört arbete : )
MVH
Daniel


--------------------------------------------------------------

Datum: 2015-01-23
Först vill jag passa på att tacka för ett bra jobb. Vi är jättenöjda.
MVH
Frida


--------------------------------------------------------------

Datum: 2014-10-02
Vi är precis som förra gången mycket nöjda med ert arbete.
Vänliga hälsningar
Louise


--------------------------------------------------------------

Datum: 2014-04-04
Jag har tidigare anlitat er för ett jobb för tre år sedan (måleri, tapetsering och lite annat). Jag blev mycket nöjd med resultatet och har rekommenderat er vidare till många vänner och bekanta! Nu ska jag flytta och skulle behöva hjälp med målning och tapetsering.
Tack på förhand
Sofia


--------------------------------------------------------------

Datum: 2014-11-12
Betyg: 5 (1-5)
Källa: byggare@brabyggare.se

De utförde ett ur vår synpunkt ett bra arbete och var lyhörda för de extraarbeten som vi frågade om de kunde åtgärda.

--------------------------------------------------------------

Datum: 2013-10-01
Betyg: 5 (1-5)
Källa: Offerta.se (Id: 88857)

Mitt hus blev målat och fint, på överenskommen tid och till rätt pris. Jag fick även en ny uteplatsspalje, så att min ruttna spalje kunde kastas. Toppenfint. Jag kan verkligen rekommendera Uttrans Målerientrepenad.
M.V.H. Pia B C
--------------------------------------------------------------

Datum: 2013-10-01
Betyg: 5 (1-5)
Källa: Offerta.se Målning av 1 - 5 hus i villaområde i Sollentuna (Id: 88257)

Kundens omdöme: Vi förhandlade husmålning i vår samfällighet. Vi tog in flera konkurrerande offerter, kollade hemsidor, omdömen och ringde några referenser. Från först vara ca 5 hus slutade det med att över 13 husägare valde att måla med Uttran. Jag är mycket nöjd och jag har hittils bara hört positivt från mina grannar Det har gått enligt tidplan, bra täckning av mark mm och inga skador. Om vi hittade något litet spill sa vi bara till och det blev snabbt åtgärdat. Det har känts tryggt med skriftligt avtal, försäkringar, garantier och att Uttran använder sig av nöjdkundgaranti.
--------------------------------------------------------------

Datum: 2013-09-30
Betyg: 4 (1-5)
Källa: Offerta.se

Kundens omdöme: Uttrans Måleri har väldigt skickliga målare, vart förvånad över hur snabbt själva måleriarbetet gick, i princip vart hela huset inkl. husgrunden målat på 7 dagar...efter det kvarstod en del snickeriarbeten (utbyte av panel m m) som Uttran förmedlade till en snickare för att sedan färdigställa arbetet. Rekommenderar firman varmt.
--------------------------------------------------------------


Datum: 2013-09-30
Betyg: 5 (1-5)
Källa: Offerta.se Målning av fasad & altanräcke i Värmdö (Id: 82339)

Kundens omdöme: "Uttrans målade vårt landställe som består av 3 hus, massa altanräcke och insysskydd. Jobbet startade och avslutades på de datum vi hade avtalat. Priset blev enligt offerten och jobbet är utfört på bästa tänkbara sätt. Vi har inte hittat något att anmärka på allt är utfört med millimeter noggrannhet. Ingen röd färg på det vita och tvärt om alla fönster ser nya ut även undersidan på detaljer är målade med samma kvalitet. Inte en färg droppe är spillld någonstans och man kunde knappt se (förutom på resultatet) att de varit där.

Jag kan varmt rekommendera Uttrans måleri! Inge strul, inga konstigheter bara ett overkligt bra resultat!"
--------------------------------------------------------------

Datum: 2013-02-25
Betyg: 5 (1-5)
Källa: Offerta.se

Kundens omdöme: Uttrans måleri skulle spackla och måla tre rum, vi skulle själva ta bort tapeten. Vi tackade ja på Måndagen och bad dem att också ta bort tapeten. De kunde komma dagen efter och de två första rummen var klara på fredagen. Resultatet är jätte bra, vi hade några små synpunkter som de fixade innan de var klara. Vi kommer anlita dem igen om vi behöver måleritjänster.
--------------------------------------------------------------

Datum: 2012-02-23
Betyg: 4 (1-5)
Källa: Offerta.se

Kundens omdöme: Vi kan varmt rekommendera Uttrans måleri. De var väldigt snabba, ordningssamma och gjorde ett fint jobb med att måla och tapetsera om hemma hos oss. Kontakten med dem innan, under och efter jobbet var också väldigt bra och fakturan motsvarade det offererade priset. Vi kommer att återkomma som kunder i framtiden.
// Tack från familjen i Vällingby
--------------------------------------------------------------

Datum: 2011-01-09
Betyg: 5 (1-5)
Källa: Brabyggare.se

Kundens omdöme: Utttrans Målerientrepand AB utförde en komplett ytskiktsrenovering (tak, väggar, foder, dörrar) i en 3 rumslägenhet på 70 m2 i Årsta. Är mycket nöjd med resultatet. Thomas är samtidigt en trevlig och lättsam person att ha att göra med. Var snabb med att återkomma och erbjöd ett bra pris från början så man slapp tidsödande förhandlingar (andra hantverkare erbjöd sig göra jobbet till högre pris, men gick snabbt ned till samma nivå som Uttran erbjöd.
// Janne
--------------------------------------------------------------

Datum: 2010-11-05
Betyg: 5 (1-5)
Källa: Brabyggare.se

Kundens omdöme: De kunde utföra jobbet snabbt och till rätt pris. Korrigerade missar utan knot.
// asdf
--------------------------------------------------------------

Datum: 2010-09-24
Betyg: 5 (1-5)
Källa: Brabyggare.se

Kundens omdöme: Uttrans målerientreprenad bytte ut existerande masonitväggar mot gips samt spacklade och målade samtliga väggar i vårt hus. Byte till gipsskivor blev mer omfattande än förväntat. Trots detta blev arbetet färdigställt i tid och det offererade priset(fast) hölls.

Firman arbetade mycket snabbt och effektivt, vilket medförde visst slarv vid spacklingen(observera att jag är en petig kund). Efter påpekande bättrades bristfälligt spacklade och väggen målades om, utan protester.

Uttrans målerientreprenad står för effektivitet och yrkesstolthet. De håller vad de lovar och jag kan varmt rekommendera dem
// Andreas
--------------------------------------------------------------

Datum: 2010-08-19
Betyg: 5 (1-5)
Källa: Brabyggare.se

Kundens omdöme: Tomas K Ring och hans medarbetare gjorde ett jättebra jobb när dom målade om vårt gamla slitna trähus från 1937. Fasad och snickerier skrapades och målades samt en nybyggd stor altan målades. Dessutom renoverades samtliga ytterfönster med nytt kitt, färg och tätningslist. Hela jobbet tog knappt 2 veckor och vi är jättenöjda med resultatet samt det trevliga bemötandet från Tomas och hans medarbetare. Vi rekommenderar dom!
// Daniel och Lina
--------------------------------------------------------------

Datum: 2010-06-12
Betyg: 5 (1-5)
Källa: Brabyggare.se

Kundens omdöme: Vi är supernöjda med det arbete som Uttrans Målerientreprenad utfört hos oss. De tapetserade 2 rum + kök och hall samt målade tak hos oss och det gick snabbt, blev snygg och det till en rimlig kostnad. Bästa rekommendationer från oss.
// Veronica & Hamit
--------------------------------------------------------------

Datum: 2010-12-19
Arbete: Målning och tapetsering
Betyg: Kvalitet: 4, Pris: 4, Pålitlighet: 4. (Skala 1-5)
Källa: gohandy.com

Kundens omdöme: Trevliga och seriösa. Utförde jobbet inom den tid vi bestämt.
--------------------------------------------------------------

Datum: 2010-11-22
Arbete: Tapetsering
Betyg: Kvalitet: 5, Pris: 5, Pålitlighet: 5. (Skala 1-5)
Källa: gohandy.com

Kundens omdöme: Snabbt, effektivt och proffsigt utfört arbete till ett mycket bra pris. Trevligt och förtroendeingivande bemötande. Jag kan varmt rekommendera Uttrans målerientreprenad som utöver att måla och tapetsera även ordnade med golvläggning, snickeri och kakelsättning i min lägenhet.
--------------------------------------------------------------

Datum: 2010-11-13
Arbete: Tapetsering, spackling och målning
Betyg: Kvalitet: 5, Pris: 5, Pålitlighet: 5. (Skala 1-5)
Källa: gohandy.com

Kundens omdöme: Snabb och nogrann hjälp. Trevligt bemötande från både kontor och fält :-) Seriöst och bra!!
--------------------------------------------------------------

Datum: 2010-11-09
Arbete: Omtapetsering
Betyg: Kvalitet: 5, Pris: 5, Pålitlighet: 5. (Skala 1-5)
Källa: gohandy.com

Kundens omdöme: Snyggt snabbt och proffsigt! Jag kan absolut rekommendera Uttrans Målerientreprenad.
--------------------------------------------------------------

Datum: 2010-11-03
Arbete: Målning av vardagsrum
Betyg: Kvalitet: 4, Pris: 3, Pålitlighet: 4. (Skala 1-5)
Källa: gohandy.com

Kundens omdöme: Snabb service, snabb offerering och snabba puckar. Priset blev lite i överkant dock.
--------------------------------------------------------------

Datum: 2010-09-27
Arbete: Målning av lgh 62 kvm
Betyg: Kvalitet: 5, Pris: 5, Pålitlighet: 5. (Skala 1-5)
Källa: gohandy.com

Kundens omdöme: Är mycket nöjda. Har aldrig känt sådant förtroende för hantverkare innan. Allt gick snabbt, smidigt och vi blev mycket bra bemötta. Dessutom har vi fått hjälp att komma i kontakt med ytterligare hantverkare inom andra områden.
--------------------------------------------------------------


Datum: 2009

Kundens omdöme: Vi anlitade Tomas under hösten 2009 med i första hand målarjobb so gällde hall, köksgång, tak, väggar, snickerier. med Tomas kontakter fick vi även hjälp med läggning av golv i hall och kök.Vi kan lämna bästa rekommendationer avseende Tomas jobb

- Mkt pålitlig
- Kom alltid på den tid man sagt
- Korrespendens via mail fungeradeutmärkt
- Alltid glad
- Lämnade jobben städade och i ordning och ett mkt gott kvalitativt utförande.
/Johan
--------------------------------------------------------------

Datum: 2009

Kundens omdöme: Tomas K Ring har av oss anlitats som målare 2010 gällande vårt villaprojekt innefattande nybyggnad och renoveringsprojekt. Vårt omdöme avseende Tomas K Ring är bara gott. Han är punktlig, pålitlig och har utfört sitt arbete på ett myvket tillfredsställande sätt. han har målat väggar, tak, paneler och finsnickerier och har även varit positiv och har givit oss möjlighet att se olika förslag där vi fått tid att tänka igenom ordentligt innan vi fattat det slutgiltiga beslutet. Således vill vivarmt rekommendera honom.

/V & K
----------------------------------------------------------------

Datum: 2009-10-21
Betyg: 5 (1-5)

Kundens omdöme: Snabbt och bra utfört till bra pris.
/Robert
---------------------------------------------------------------
 
Uttrans Målerientreprenad

Se alla omdömen för Uttrans Målerientreprenad AB på Offerta.se